Vi bruger Cookies!     

         
 X     
tabasco 


 


 
 

  

Astrologi

 
Astrologi er navnet på adskillige esoteriske og pseudovidenskabelige traditioner eller systemer ifølge hvilke, kendskab til himmellegemers placering på himlen kan bruges til at forstå, fortolke og organisere kendskab til menneskelige forhold og begivenheder på jorden.

De er baseret på himmellegemernes relative positioner og bevægelser som set på tidspunktet og stedet for en fødsel eller anden begivenhed studeres. Især solen, månen og planeterne samt månens faser bruges astrologisk. Kinesisk astrologi er baseret på en tolvårsrytme, dvs. den svarer til et Jupiteromløb. Forskellen på den vesterlandske og indiske, dvs. vediske, astrologi er groft sagt, at man i den vesterlandske følger præcessionen og dermed årstiderne, medens man i den indiske orienterer sig efter fiksstjernerne, således at tegnene, der i øvrigt har samme navne, ligger fast i forhold til fiksstjernekredsen. Desuden er Zodiaken i den indiske astrologi inddelt i 27 såkaldte månehuse. Der findes mange andre astrologier, såsom den keltiske med 13 tegn og mayaernes, der er en del anderledes end de øvrige.


Par-, ugens-, dagens-, mobil - og gratis horoskop


Stjernetegnene:

Stjerneklare betragtninger

Pulverheksen


Andre links:

Astrology.dk - Christian Borup

Astro.com

Stjerneportalen.dk/

Stjernetegn.com/

Worldofwisdom.dk/02_software/download.htm

 


 
 
 
 
 

Shamanisme
 
 
”Shaman” har sin oprindelse fra Sibirien, hvor det betegnede en persons evne til at foretage sjælerejse og dermed være formidler mellem ”stammen” og åndeverdenen.

I det animistiske samfund anså man alt for at være levende og for at have en sjæl. Et gennemgående træk, som kan spores blandt naturfolk jorden over, var oplevelsen af en anden virkelighed delt i tre verdener:

Underverdenen hvor shamanen søgte kraft, kraftobjekter og kraftdyr.

Mellemverdenen som var det sted menneskerne levede, - oplevet gennem en shamanistisk bevisthedstilstand.

Oververdenen hvor shamanen kunne søge visdom og visioner om fortid, nutid og fremtid.

Af de mere kendte skal nævnes den indianske kultur, hvor en medicinmand tog sig af balancen mellem åndeverdenen. - Det eskimoiske folk og deres angákoq, åndemaner som med tromme og sang arbejdede sig op til en ekstase der kunne føre ham på ånderejse. - Det samiske folk og deres noaide som med sin runebom foretog trommerejser og det nordiske folk, hvor vølven med sin sejd skuede ind i det skjulte.

Brugen af bl.a. shamantromme og rasle er en måde, hvorved man kan skifte bevisthedstilstand og komme i kontakt med kraftdyr og åndelige hjælpere. Indenfor den shamanistiske praksis, herunder shamanrejser, shamanistisk healing ceremonier og ritualer er disse shamanistiske redskaber atter blevet aktuelle, i bestræbelsen på at få en bedre kontakt til sig selv, åndelige guider og naturen omkring os.
 
Links til artikler:

John Calmar.dk

Shamanens vej

Kraftdyr

Lifes pure nature

Musik:

Inka Spirit - Drum Song

Native American Indian Flute and shamanic drums ~ relaxation

Native American ~ Spiritual Music

 


   

 
 Krystaller & Ædelsten
 
Krystaller kan betragtes som koncentrerede ophobninger af mineraler. En sammensætning som er med til at bestemme dens farver.

Vi ved fra farveterapien, hvordan farver har forskellige frekvenser og bølgelængder og hvordan det kan påvirke kroppen både fysisk og psykisk. Dette er grundlaget for brug af krystaller i terapeutisk øjemed.

I kvantefysikken har man vist, at det der opfattes som fast stof, faktisk er tomt rum fyldt med energi. Det vil sige, at stof er energi med forskellig frekvens og bølgelængde.

Ædelsten bruges i behandling til pålægning på kroppen, placeringer af sten omkring kroppen eller til brug i smykker.
 
Links til sider, hvor man bl.a. kan læse om, hvordan krystallerne bruges, deres egenskaber samt chakra afbalancering:

Krystallernes verden

Beskrivelse af Krystaller

Krystallernes Verden (Webwitch)

 


  


 Numerologi
 
Numerologi er læren om tallene og den mystik der følger med. Der har altid været en vis mystik omkring tal og deres betydning i vores liv. Da der ikke er nogen, der ved hvorfra numerologien stammer, siger man det er en gave fra Gud, for den har altid været her, og det er uanset, om man går tilbage i tiden, og hvor langt tilbage man går. Hvis vi ikke havde haft numerologien, havde vi ikke haft astrologien, former, farver eller musik, ja alt er regnet ud af tal!

Pythagoras var en af de største filosoffer i oldtiden. Han oprettede skoler, hvor man lærte om tallenes mystik og virkning på alt, hvad der eksisterer. Han havde rejst i mange lande for at samle informationer om tallenes mystik. Alle hans lærlinge skulle lære alle ting udenad, og derfor er der ikke meget, der er nedskrevet fra hans tid. Mange har dog heldigvis nedfældet deres viden, så vi i dag kan bruge numerologien og få glæde af dens virkning....

I vores navne ligger der også energier, for hvert bogstav har et tal, som igen har en energi. De energier vil kunne fremhæve det bedste i vores bundenergi, vores fødselsdag, eller det omvendte. Men i bund og grund har man den grundenergi, man er født med, uanset hvad man hedder, eller hvad stjernetegn man er født under. Den samme grundenergi, den samme måde at se tingene på, som andre personer med denne grundenergi. Hvis man ved, hvad bundenergien er, kan man hurtigt se, om man bruger sine tal rigtigt, eller om man har noget uharmonisk i sit numeroskop. Lige som vores dag har en indflydelse på os, har måneden en indflydelse, men også året har sin indflydelse, for det har også et tal, en energi i sig.
  
 
På disse sider kan du se, hvordan du beregner dine data. Resultatet som fremkommer er den numerologiske udlægning af, hvad der er dine fortrin og opgaver gennem livet:

Numerol8gi.dk

Pyramidekraften - Esoterisk numerologi

 


 


Tarotkort
 
 
Tarots historie går helt tilbage til det 14. århundrede. Det er et sæt billedkort, der kan bruges som hjælpeværktøj til at tyde spørgsmål og forklare situationer fra spørgerens liv. Nutidige forskere mener at kunne påvise, at kortene tager deres oprindelse i det old-indiske terninge skakspil, chaturanga, der kendes tilbage til det 5.-6. århundrede. Her ikke alene betragtedes det som et spil, men som en religiøs model af buddhistisk tilsnit. En del forskere bl.a. C.G. Jung, I Ching samt astrologer har beskæftiget sig med, hvorfor en " tilfældig " sammen blanding og udtagning af kortene skulle beskrive, det man spørger om. I et forsøg på at forklare disse fænomener, udviklede de en teori om synkronicitet i universet.

Online tarot

 


 
 


 Drømmetydning

 
Find inspiration til at tyde dine drømme her:

Livstro.dk


Opdateret 20/11/2012

Besøg  
286765